Tara Massage logo

Geniet van een momentje voor uzelf

Stramme spieren en gewrichten?

Dan kan traditionele Thaise massage u wellicht verlichting bieden. Vele hebben de helende werking van Thaise massage al leren kennen. Na een massage door één van onze ervaren en deskundige (Thaise) masseuses voelt u zich als herboren. Waarbij op basis van uw klachten, samen met u, een behandelingsschema wordt opgesteld. Denk hierbij ook aan nek en schouderklachten.

Even weg van alle stress van het bestaan door een ontspannende massage kan ook de reden zijn voor een bezoek. Evt. met de hele familie. In onze nieuwe massagesalon in Venray bieden we dit alles in een moderne, Thaise ambiance. In gescheiden ruimtes, geniet u van een behandeling waarna u zich als herboren voelt. Sinds kort kunt U ook tijdens openingstijden bellen voor een afspraak op de dag zelf, of gewoon even binnen lopen.

Over Tara

Een traditionele Thaise massage, nek, schouder of voetmassage?
Kiest u voor een heerlijke traditionele Thaise massage of gaat u voor een ontspannen Thaise aromamassage? Laat u zich verwennen door een speciale behandeling met Thaise oliën of heeft u baat bij een nek- en schouder of voetmassagemassage?

Een huidverbeterend effect
Voorafgaand aan de massage heeft u de mogelijkheid om warm te douchen. Een traditionele Thaise massage wordt uitgevoerd op een zachte matras op de vloer. Sluit uw ogen en laat u in gedachte meevoeren naar exotische bestemmingen. Geniet van een Oosterse massage en laat u verrassen door het prachtige huidverbeterende effect van onze natuurlijke verzorgingsproducten. Aan het eind voelt uw huid heerlijk soepel aan.

Reserveer direct